Newsletter

Termeni si conditii

Va recomandam sa studiati acest document inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.
Utilizarea site-ului www.vizel.ro implica acceptarea tuturor prevederilor si conditiilor acestui document. Pentru orice incercare de frauda sau acces neautorizat la site-ul www.vizel.ro se va face raportare la autoritati. Acceptul acestor conditii si termeni duce la asumarea in totalitate a riscurilor.
Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.vizel.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia.
Continutul site-ului www.vizel.ro inclusiv a prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.vizel.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia, poate fi schimbat in orice moment fara o notificare in prealabil si de aceea va rugam sa le revedeti periodic.
Ca utilizatori ai acestui site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator.
www.vizel.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.vizel.ro
www.vizel.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a elimina sau modifica texte sau de a refuza vanzarea de produse.

Inregistrare ca utilizator
Website-ul www.vizel.ro se acceseaza in mod gratuit, iar pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite de site este necesar sa va creati un cont de utilizator pe site.

Date personale
Date personale ca: nume, prenume, adresa de e-mail, data nasterii, alte informatii cu caracter personal sunt necesare la inregistrarea dvs. ca utilizator pentru identificarea dvs.

Protectia datelor cu caracter personal
SC VYP COMPANY LIMITED SRL respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza si comanda produse de pe acest site si, de asemenea, SC VYP COMPANY LIMITED SRL respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Toate informatiile cu caracter personal sunt necesare doar pentru facturare si confirmarea comenzilor facute in cadrul acestui site si in nici un caz nu vor fi oferite nimanui fara acordul dumneavoastra in prealabil. In cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate atunci cand vizitati site- SC VYP COMPANY LIMITED SRL sau cand doriti ca aceste date sa fie sterse din baza noastra de date in urma comenzilor efectuate va rugam sa va adresati in scris sau pe email la adresa furnizata in pagina de contact.
SC VYP COMPANY LIMITED SRL nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de email, sau orice alta data cu caracter personal ) pe nici unul din site-urile Companiei – SC VYP COMPANY LIMITED SRL in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres al dumneavoastra ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC VYP COMPANY LIMITED SRL.